Kurser

Så er det muligt at hyre mig til kurser. I første omgang er det hækling jeg kaster mig over, men hvis i ønsker undervisning i noget bestemt så kontakt mig endelig og spørg : vadsbach88@gmail.com

     ____________________________________________


Barselshæklehyggekursus

Er i en flok på barsel, evt en mødregruppe der gerne vil lære at hækle eller bare blive bedre og lære nogle flere teknikker så udbyder jeg nu hæklekurser til venlige priser. 

I kan få en af følgende kurser eller skrive hvis der er noget bestemt i ønsker undervisning i. 

Tidspunktet for kurset kan vi aftale efter jeres ønske i tidsrummet 9.30-15.00 alle hverdage. (hvis andet passer bedre spørg endelig) 

Kurset vil være tilpasset til at der er babyer og der er både mulighed for at jeg afholder hos mig eller at jeg kommer til jer. 
I prisen er inkl frokost i form af sandwich. 

3 timers kursus - Pris pr deltager ved min 5 deltagere: 130 kr pr person
Ved færre end 5 deltagere er prisen fast 650 kr. 

Maks antal pr kursus: 8 deltagere

Materialer: I skal medbringe minimum 2 nøgler bomuldsgarn 8/4 i forskellige farver, 1 hæklenål str 3, 1 lille stoppenål og evt omgangsmarkører. (disse samt hæklenålesæt vil være muligt at købe på selve kurset)

Hækling begyndere: Vil du med på hæklebølgen så er muligheden her: Du lærer de forskellige masker, frem og tilbage og rundt. Og lærer at følge en simpel opskrift. Skifte farve, montering. 

Hækling Øvet: For dig der kan hækle og som ønsker at dygtiggøre dig. Du lærer at arbejde efter engelske opskrifter, hækle efter diagram, flerfarvet hækling, de forskellige lidt sværere mønstre (bla, de forskellige bobler, C2C, vævehækling og  hulmønstre) udvidet montering. 

Bestilling af kursus sker på Vadsbach88@gmail.com eller tlf 28837148

Hvis i er en flok ikke-barslende der ønsker kursus så kontakt mig så finder vi også ud af det :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar